Het ‘Lean Green Belt’ boek

Lean Management draait maar beperkt om het hebben van de juiste kennis. Veel belangrijker zijn de juiste praktische Lean vaardigheden. Dat is de basis geworden van dit boek. Het onderscheidt zich van andere Lean boeken door de grote aandacht voor de praktisch toepassing van Lean Management met veel voorbeelden, bijna tachtig oefeningen en ruim zestig praktische tips. Met dit boek kan de lezer zich grotendeels zelfstandig de kennis en vaardigheden eigen maken die horen bij de Lean Green Belt van de 21eeeuw. Het gebruik van dit boek, in lessen en trainingen over Lean Management, zorgt dat meer aandacht kan worden besteed aan het oefenen van de principes en gebruik maken van tools in plaats van aan het overdragen van kennis.

Het boek is geschikt voor iedereen die Lean Green Belt wil worden en hbo-studenten die met Lean Management aan de slag willen tijdens en na hun studie.

Hieronder tref je een inkijkexemplaar aan van het boek, zodat je kunt kijken of het iets voor je is. Als je docent of trainer bent, kijk dan ook even op de pagina voor docenten en trainers en neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

inzage-greenbelt-boek